Haarfijn bij Kim is uw modern kapsalon voor iedereen regio Nijlen.

Covid-19 maatregelen

VOORZORGSMAATREGELEN DIE VERPLICHT TE VOLGEN ZIJN!!!

Afspraken dienen op voorhand gemaakt te worden via tel., mail of messenger.

Bij het binnen komen is er handgel voorzien, deze is verplicht te gebruiken bij het binnen komen.

Zelf zorg ik er steeds voor dat alles goed ontsmet wordt na elke klant.

Heeft u een afspraak en heeft u of 1 van uw medebewoners ziektesymptomen, gelieve dan uw afspraak te annuleren, deze kan dan op een ander moment weer ingepland worden.

OPENINGSUREN
Ma:
8u30 – 12u / 13u - 20u
Di:
Gesloten
Wo:
8u30 – 12u / 13u - 18u
Do:
8u30 – 12u / 13u - 18u
Vrij
8u30 – 12u / 13u - 18u
Za:
7u - 14u
Zo:
Gesloten
CONTACTEER ONS
LOCATIE

Uw professionele kapster voor mannen- en dameskapsels.

Zoekt u een ervaren kapster rond Nijlen die uw haar afwerkt zoals u het wenst? Verwacht u een kwalitatieve verzorging tegen een competitieve prijs? Reken dan op mijn all-in service voor mannen, vrouwen en kinderen!

Heren en dameskapsels

Voor herenkapsels hanteer ik bij Haarfijn Bij Kim de DEPOT producten. Naast knippen, kan ik ook uw baard bijwerken. Ik luister naar uw wensen, zodat u tevreden bent over het eindresultaat.

Voor dames maak ik gebruik van het Z.One Concept. Met behulp van deze kwalitatieve producten zorg ik voor brushing, opsteekkapsels, kleuringen…als kapster volg ik de laatste trends op de voet, zodat u kan rekenen op up-to-date advies.

Kinderen en speciale formules

Ook kinderen van alle leeftijden uit regio Nijlen kunnen bij mij terecht. Ik zorg voor het knippen, brushing, vlechtwerken, noem maar op.

Bij speciale gelegenheden zoals trouwfeesten of communies kan er ook altijd een proefkapsel aan vooraf gaan, als men dit wenst. U voorziet daarbij de nodige accessoires, zoals haarspelden, strikjes... Op die manier gaan we samen op zoek naar uw schitterende coupe op maat.